Voedingsadvies

Voedingsplan

Samen bekijken we je huidige voedingspatroon en bepalen we een doelstelling waar jij aan wil werken (gezondheidsklachten, gewicht verliezen etc). Op basis hiervan maak ik een voedingsplan en begeleid ik je in het volgen hier van. Dit plan helpt je gezond en evenwichtig te eten en kan bijdragen aan het in balans brengen van je hormonen.

Intake

Tijdens het eerste intake gesprek gaan we samen op zoek naar je doelen. Daarnaast zal ik je een uitgebreide vragenlijst in laten vullen welke duidelijkheid zal verschaffen over je gezondheid. Met name kijk ik ook naar je hormoonbalans.

Voedingsadvies

Blijken er hormonen uit balans zijn, dan zal ik je voedingsplan hierop aanpassen.  Ik ben trainer hormoonfactor en orthomoleculair voedingsdeskundige. Ik gebruik elementen uit beide voor jouw voedingsplan.

Vervolgafspraken

Afhankelijk van hoeveel jij weet op het gebied van voeding  kunnen we dit in 2 of 3 afspraken verzorgen. Mocht je het fijn vinden om verder begeleid te worden tijdens de overstap naar gezonde voeding, dan help ik je daar natuurlijk ook graag bij. Het kan gaan om motiveren en begeleiden. En daarnaast gebeurd het ook vaak dat je tijdens deze overstap gewicht gaat verliezen. Hierdoor kunnen er ook gevoelens vrij komen of thema’s omhoog komen waarbij je hulp zou kunnen gebruiken.

button-2

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes