Testimonials

Waar Monique echt uniek in is is dat ze alles ziet en opmerkt, zelfs al had je het zelf nog niet in de gaten. Ze is heel sensitief en integer en dat heeft een absolute meerwaarde in haar coaching. Ze denkt altijd met je mee en ook haar humor is een fijn element binnen de coachingsgesprekken. Ik denk nog vaak terug aan dingen die ik van haar heb geleerd."

Michelle Boogaert
Memories Mozaïek
Recht door zee, zonder poespas, eerlijk, integer, zonder oordeel, lichaamsgericht, invoelend en met veel humor heeft Monique mij begeleid. Monique coacht in het nu, met wat zich op dat moment voordoet. Daarbij laat ze zich leiden door haar intuitie waardoor je altijd precies in de kern van het probleem uitkomt. Hoe onverwacht die soms ook lijkt. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar en daardoor had ik de moed om dingen onder ogen te zien en mijn processen aan te gaan. En hoe gek het ook klinkt, dat heb ik met plezier gedaan!

Ramona van Silfhout
Stille Verhalen
Monique heeft zo'n mooie combinatie van intuïtief inzicht en 'no-nonsense' zijn tegelijkertijd. Combineer dat dan ook met scherpzinnigheid, liefde voor mensen en een flinke dosis humor en dan wordt snel duidelijk dat ik haar van harte aan wil bevelen als coach/ begeleider!

Hilde Bolt Docent bij de Alchemist
De alchemist
Monique is als begeleider van Metabolic Balance enorm betrokken en heeft een brede kennis en deskundigheid op het gebied van voeding. Daarnaast heeft ze goede coachvaardigheden. Hierdoor kan ze je vanuit verschillende expertises goed begeleiden: ze biedt niet alleen maar advies op het gebied van het voedingsplan, maar geeft daarnaast ook goede voedingsadviezen en bewegingsadviezen. Daarnaast kan ze vanuit haar eerder opgedane ervaring met het lichaam werken (bijvoorbeeld massage). Ze investeert in het op peil houden van en verder ontwikkelen van haar kennis en kundigheid. Monique is altijd bereid iets extra's te doen (zoals tijd, literatuur, dvd's, extra achtergrond informatie of recepten toe te sturen of uit te lenen). Ze neemt alle tijd voor je en is altijd goed en snel bereikbaar.

Klant die graag anoniem wil blijven

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes